Rama: Znao sam

Premijer Albanije Edi Rama rekao je da je francuskom predsedniku Emanuelu Makronu i nemačkom kancelaru Olafu Šolcu poslao predlog Nacrta statuta ZSO.

Izvor: Kosovo online
Pošaljite komentar
  1. Da je gdin Rama izjavio da ce da ilustruje predlog ZSO kao svoj doprinos daljem demokratskom razvoju samouprave na Kosovu i Metohiji pozdravio bih njegovu izjavu.Pisati o necemu sto je vec napisano i usvojeno od strane Skupstine KIM doprinosi iskljucivo
    konfuziji i nije dobar put za buduce odnose sa srpskom zajednicom.
    (zeljko vujanovic, 8. jun 2023 16:14)

    # Link komentara

  2. Rama je jedan covek koi bolje saradjuje sa Vucicem nego sa Kurtim on je prodata dusa nepriatel sopstvenog naroda .jeste primetili u zadnje vreme on vise podrzava Vucica nego politiku Kosova. taj status sto on kaze daje poslat Makronu i Solcu isti je statut sta je dao Vucic njemu a znate zbog cega samo da ga spasi Vucica jer je on u nezgodnoj Situaciji u samoj Srbiju to mu dodje da zajednica Srba da dobije nesto jer njemu je kraj pa kako da spasi Vucica on je predlozio ovaj status.
    (miki, 8. jun 2023 14:53)

    # Link komentara

  3. Šta bre svi vi dodajete neku mirođiju u ovu našu čorbu.
    Valjda ima u tom dogovoru sve šta je dogovoreno i nema šta sad ko stigne da daje svoje planove.
    Dogovoreno, potpisano i da se sprovede kako jeste.
    (Roćevac, 8. jun 2023 14:53)

    # Link komentara

  4. ZSO je i definisana i usvojena, implementacija se čeka 10+ godina. I nije tačno da je nepoznato kako treba da se sprovede. Srbija je članica UN-a, mora da važi povelja UN-a, kao i rezolucije UN-a. Svako ko se pravi da ovo ne postoji i ide protiv ovoga ili ga zaobilazi, taj je samo pristao i priznao da kada je reč o njegovom suverenitetu i integritetu da tu nema čemu više da se nada.
    (toliko, 8. jun 2023 14:42)

    # Link komentara

  5. Nema sta ti da pises predlog niti bilo ko drugi. Zna se sta zso treba da bude i nema tu sta drugo da se predlaze
    (Dule, 8. jun 2023 14:20)

    # Link komentara