1. Svako ima svoje viđenje i to je u redu.Ono što je sporno je odbijanje realnosti.Zločine je činila i druga strana a to ovaj gospodin ne pominje.Sve dok je tako,nema pomirenja i suočavanja sa istinom.
    (Suština, 8. avgust 2022 11:22)

    # Link komentara

  2. Hoce li komunizam konačno pasti i u Srbiji?! Jel nista nismo naučili iz istorije? Brozovi sledbenici, i jedni o drugi, bolje neka cute.
    (Coyote, 8. avgust 2022 11:19)

    # Link komentara

  3. Najvecu odgovornost snose komunisti. Njihov aljkavi preki sud, streljao je sve redom i ono sto je krivo i sto je nevino. Da je njihov posleratni sud bio pravno utemeljen, da su se presude zasnivale na jakim i neoborivim dokazima, ne bi ni bilo kontroverznih rehabilitacija.
    (Jovo, 8. avgust 2022 11:06)

    # Link komentara

  4. U svakom narodu na svetu postoje dve starne, tradicionalisti bliski crkvi i porodicnim vrednostima i modernisti slobodnijih pogleda na svet koji lakse prihvataju drustvene promene i demokratske tekovine. U Britaniji su to konzervativci i laburisti, u Americi demokrate i republikanci, kod nas je ta podela dovela do drasticnih posledica u vidu cetnika i partizana, a svako ko misli da tu moze da dodje do pomirenja je naivan i veruje u deda mraza.
    (kole, 8. avgust 2022 11:02)

    # Link komentara

  5. Gospodin Broz bi trebao da pročita na sajtu poliike članak o ovom predmetu. Izjave je dao bukvalno svako ko je imao šta da kaže i za Kalabića jednostavno nema dokaza o kolaboraciji ili zločinima. Pri tome oca su mu ubili nacisti u Jajincima . Nema osnova za bilo kakvu svađu među razumnim ljudima.
    (Rob Sinji, 8. avgust 2022 10:49)

    # Link komentara

  6. Pobednici su uvek pisali istoriju a samim tim i to ko je bio na pravoj strani...
    (parlament, 8. avgust 2022 10:46)

    # Link komentara

  7. Tako je gosn Broz, jedini sud koji se priznaje je sud komunisticke partije. Sta tu ima neki sud da odlucuje na osnovu cinjenica i da trazi dokazi. I sad, pazi, posle toliko godina zataskani dokazi oni ce sad da traze dokazi. I to ko ce da ga nadje, sud u Valjevu
    (Mrsoje, 8. avgust 2022 10:29)

    # Link komentara

  8. tito je najvise stete naneo srpskom narodu, a mi samo hocemo da cujemo i drugu stranu
    (ljubovija, 8. avgust 2022 10:23)

    # Link komentara

  9. Briga me za Kalabica ali meni Rusi braca nisu, zapravo niko ko je agresor ne moze mi biti brat niti Rus niti Amerikanac.
    (mile, 8. avgust 2022 10:04)

    # Link komentara