1. Koliko ovde oma istoričara, pravnika, heroja, zločinaca, revizionista...sve neki junaci se izrodiše posle Titove smrti....pojave novopečenoh druže riznika, rasprodavača svojeg i svog naroda dostojanstva, imovine...istorije. Sramote li velike. A te spodobe, JVO i te gordke bande....bežahu sa ustašama...čuvarima iz Jasenovca....bežahu u ruke budućih NATO zemalja, koje mu nekoliko decenija kasnije shebaše ostatak naroda ...a ko je sarađivao sa fašistima do kraja 43...
    dok im tadašnji kralj ne reče da prelaze i podilaze partizanima....da ne diraju nejač od partizanskih i komunističkih porodica....te tako postaše "komunisti iz pepela"... Najveći orođeni lopovi i štetočine komunista su bili ti preletači....kao i ovi danas....Eto, kako će se Srbija samouništiti svojim tradicionalnim lošim potezima i navikama. Ne a joj spasa.
    (Dreka, 8. avgust 2022 21:02)

    # Link komentara

  2. Сада када крену крици оних који су учили историју из филмског опуса Вељка Булајића. Шалу на страну, понижавајуће је за Србију да улице, па и градови још увек носе имена оних који су били чланови КПЈ у време Дрезденског конгреса 1928. године и касније се учлањивали у исту прихватајући и спроводећи закључке тог конгреса.
    (Hrundi V. Bakshi, 8. avgust 2022 12:21)

    # Link komentara

  3. Uzas...
    (Roda, 8. avgust 2022 10:53)

    # Link komentara

  4. Da bi ste nekog osudili, morate da imate jasne dokaze koji su relevantni na sudu. To rekla-kazala, čuli smo i priča se, nisu nikakvi dokazi pred sudom, naravno ako je taj sud demokratski.
    S druge strane, Kalabića je osudio revolucionarni sud koji je baratao ideološkim "dokazima" u procesu koji je bio pristransan u to nema sumnje.
    Pominjalo se recimo Kalabićevo učešće u zločinu u Vraniću, a onda se ispostavilo da je bio na 120km od tog mesta. Niti je bio prisutan niti je mogao da izdaje naređenja. Ko misli drugačije neka pribavi dokaze.
    Dakle, svi oni koji smatraju da je odluka suda nije pravedna, imaju pravo na žalbu, ali to podrazumeva da moraju da imaju jane dokaze, sve ostalo je na nivou tračeva.
    (nn_lice, 8. avgust 2022 09:07)

    # Link komentara

  5. Apsurd je da su gotovo svi oficiri kraljeve vojske, koji su do kraja rata ostali verni zakletvi, ratni zlocinci a da nijedan pripadnik komunistickih ratnih odreda nije proglasen za to isto vec su svi listom bili narodni heroji i imaju ulice po srpskim gradovima i selima.
    Zlocini protiv civilnog stanovnistva i jednih i drugih su na zalost nesporni jer je gradjanski rat iz ideoloskih razloga i borba za vlast u Srbiji, uvek bila bitnija od borbe protiv stranih zavojevaca.
    (Jovan Vrsac, 8. avgust 2022 08:30)

    # Link komentara

  6. Bravo, veliki Srbin!!!
    (zGubiDan, 8. avgust 2022 07:58)

    # Link komentara