Putin doneo konačnu odluku: Potpisano

Vladimir Putin potpisao je ukaz o pojednostavljenju dodeljivanja državljanstva Ruske Federacije stanovnicima Zaporoške i Hersonske oblasti Ukrajine.

Izvor: Sputnjik
Pošaljite komentar
  1. "Kaiser Roger"-у, погледај Мелитопољ и Херсон. Дакле, тамо где нема нациста ништа није уништено. Али, све што је порушено ће се поново изградити. Битна је слобода, слобода да се поново говори Руски језик, да се Руси у Донбасу, Запорожју, Херсону а биће и у Одеси и Харкову поново могу да имају школе на свом језику, да поново могу да гледају своје филмове у биоскопима, да гледају своју телевизију, да имају свој интернет без блокада, да могу слободно да изађу на изборе, да могу слободно да кажу шта мисле ... Све им је то било забрањено, у Харкову су људи одвођени и никада се нису вратили, Зеленски је забранио политичке партије, Зеленски је ухапсио вођу (и још увек је у затвору) највеће политичке партије у Крајини (Украјини) ...
    (Горан, 25. maj 2022 16:00)

    # Link komentara

  2. Ja ne mogu da shvatim ukrajince i ruse iz Ukrajine koji podrzavaju Putina u unistavanje njihove zemlje.Pa ne postoji stvar na svetu za koju bi bio da sam rus ili ukrajinac za Putina a da mi on ovako unistava moju zemlju i narod.
    (Kaiser Roger, 25. maj 2022 14:49)

    # Link komentara