Serija

Radnim danima u 17:00

Prava žena

Radnim danima u 17:00 - Hrvatska telenovela snimana 2016. i 2017. godine

Prava žena
Prava žena

Nikola je muškarac koji ne uspeva da pohvata konce života, iako već ima odraslu ćerku. Njegova mala Maja nesrećno je zaljubljena u najpopularnijeg dečka iz hokejaškog kluba, zgodnog Harija, ali on je ne primećuje. Upravo tu počinju Nikoline nevolje. Kako bi napokon zablistala kao prava dama, Maja se prijavljuje u rijaliti šou "Prava žena", a njen otac to saznaje tek kada je ugleda na snimanju emisije. Nikola tada uviđa koliko je njegova ćerka nesrećna i nezadovoljna i da je zapravo postala žena dok je on provodio vreme u piću i u društvu nepoznatih žena.

Kako bi sprečio Maju da napravi životnu grešku, zapošljava se kod prijatelja Slavena. Inače, Slavenova firma radi ketering za sve učesnike rijaliti šou programa "Prava žena". Ruža, koja iza sebe ima pet brakova je glavni vođa šou programa. U emisiji se pojavljuju i tri mentorke: Danijela, Sanda i Patricija. Ove tri mentorke kriju veliku tajnu svog privatnog života.

Konce celog šou programa drži mlada Nataša, žena čija je glavna briga zapravo daleko od seta te emisije. Nataša živi jednoličnim životom u kojem joj je najvažnije da čuva svog bolesnog brata Vedrana. Naime, ispod njenog hladnog izgleda krije se krhka dama koja vapi za ljubavlju i muškarcem u čijem naručju će biti srećna i sigurna. Zbog brige oko brata potpuno zanemaruje svoj ljubavni život, sve dok u njega ne ušeta Nikola. 

 

Autori: Nataša Buljan, Jelena Veljača 

Uloge: Filip Juričić, Nataša Janjić, Kristina Jovanović, Marijana Mikulić, Ana Vilenica, Elizabeta Kukić