Serija

svakog dana u 17:00

Povratak Lukasa

Svakog dana u 17:00 - Dramu s elementima trilera govori o neuništivoj nadi majke da pronađe nestalo dete i povratku izgubljenog sina!

Povratak Lukasa
foto: prva.rs

Priča se odvija u bogatoj porodici u čijem vlasništvu se nalazi uspešna poljoprivredna kompanije. Porodicu pogađa teška nesreća kada najstariji sin, četvorogodišnji Lukas nestane na plaži. Majka Elena se ne miri sa sudbinom. Ona veruje da je njen sin živ, i počinje opsesivnu potragu za detetom. Usmerena isključivo na svoje snove, Elena zapostavlja ostalu decu i supruga Rejnalda. Angažuje privatnog detektiva Onorija koji neumorno pokušava da pronađe bilo kakav Lukasov trag ali uzalud. Ipak, on neodustaje jer njegova osećanja prema Eleni postaju sve dublja.

Nakon 20 godina od Lukasovog nestanka, Elena dobija fotografiju svog sina. Za nju je to znak i dokaz da je u pravu što se svih prethodnih godina borila da ga pronađe. I konačno, jednog dana, mladi momak se pojavljuje na vratima tvrdeći da je on Lukas. Da li to zaista njen sin? Ova serija je apsolutni hit u svim zemljama u kojima se prikazuje, a sigurni smo da će osvojiti i naše gledaoce u vrelim letnjim danima Jednu od glavnih uloga tumači Ana Maria Orozko, višestruko nagrađivanja glumica iz Kolumbije, koja je igrala i u čuvenoj seriji „Ružna Beti“. 

 

Uloge: Ana Maria Orosko, Pablo Martines, Makarena Aćaga, Serđo Đurinović, Salvador del Solar

Originalni naziv: El regreso de Lucas 

Notice: Undefined variable: PAGE in /srv/prva/www/prva.rs/public_html/apps/prva-rs/templates/web/footer.php on line 3 Notice: Undefined variable: PAGE in /srv/prva/www/prva.rs/public_html/apps/prva-rs/templates/web/footer.php on line 3 Notice: Undefined variable: PAGE in /srv/prva/www/prva.rs/public_html/apps/prva-rs/templates/web/footer.php on line 3 Notice: Undefined variable: PAGE in /srv/prva/www/prva.rs/public_html/apps/prva-rs/templates/web/footer.php on line 3 Notice: Undefined variable: PAGE in /srv/prva/www/prva.rs/public_html/apps/prva-rs/templates/web/footer.php on line 3