Od srede, 8. novembra, radnim danima u 10:15

Strasti Toskane

Smrt uglednog vinara Luca Monforte i osuđivanje mlade devojke za njegovo ubistvo, uzdrmali su život stanovnika mesta Vilalba.

.

Aurora Taviani imala je 20 godina kada je optužena za ubistvo oca svog dečka Alesandra Monfortea. Nakon godina provedenih u zatvoru, Aurora se vraća na slobodu mnogo jača nego pre i odlučna je u nameri da spere ljagu sa svog imena. I dalje voli Alesandra koji je se odrekao nakon očeve smrti. On je usmeren na izgradnju porodičnog carstva, ali se i dalje se bori protiv svojih osećanja prema Aurori, pogotovu kad je ugleda nakon osam godina. Još uvek slomljen zbog očeve smrti, Alesandro ne želi da veruje u Aurorinu nevinost. Alesandro ima braću: Edoarda, kojeg pokreće takmičenje sa starijim bratom, i Matea, koji smatra da nema ništa zajedničko sa njima. Tu je i sestra Elena koja nikada nije uspela da se osamostali. Njihova majka Livija nepodnošljivom lakoćom prihvata smrt svog supruga, Luke Monfortea. Tesa Tavijani namerava da se vrati u Primaluće nakon izlaska njene sestre Aurore iz zatvora, kako bi zavela najmoćnijeg čoveka u Vilalbi, Ruđera Kamerana. Planove joj remeti siromašan mladić u kog se zaljubljuje. Marcija Tavijani je druga Aurorina sestra, koja se takođe vraća u gradić nakon sestrinog izlaska iz zatvora. Otavija je njihova baka, srećna je što su se unuke vratile, ali ne želi da podrži Aurorinu potragu za istinom, verujući da je vreme koje je prošlo zauvek zakopalo tajnu koja nikada ne treba da izađe na videlo.

.

Uloge: Ana Safronćik, Roberto Farnezi, Luca Capuano

Žanr: drama, misterija, ljubavni

Originalni naslov: Le tre rose di Eva / Tuscan Passion (2012-)

Produkcija: Italija

Na tankom ledu

Lusija Lobo je medicinska sestra koja ne može da ima decu.

Gospodin pogrešni

Džan i Ozge ponovo u tandemu!

Zaljubljeni neženja

Defne je mlada i lepa konobarica koja od kad su je roditelji napustili živi s bakom, bratom i malom sestrom — nikad nije bila okružena luksuzom, ali usrećivale su je male, naizgled nebitne stvari.

Ljubav u okovima

Katerina je prelepa, pametna devojka, koja je po želji svoje kume odgajana kao devojka plave krvi.

Kad lišće pada

Paklena sudbina patrijahalne porodice Tekin...

Kolo sreće

Uzbudljiva priča u kojoj je glavna junakinja vredna i skromna žena koja se bori sa svim nedaćama koje nosi život samohrane majke dvoje odrasle dece.