Radnim danima u 10:15

Gospodin pogrešni

Džan i Ozge ponovo u tandemu!

.

Ozgur je izuzetno bogat vlasnik restorana i živi svoj život punim plućima. On ne veruje u ljubav za ceo život. S druge strane tu je Ezgi, umorna od pogrešnih veza i odlučna da pronađe „gospodina Pravog” sa kojim će proživeti u sreći i ljubavi ceo vek. Međutim, Ezgi ima utisak da je muškarci samo iskorišćavaju. Zato joj Ozgur nudi svoju pomoć kako bi ostvarila svoj san. On je uči raznim taktikama kako bi osvojila muškarca koji joj se dopada — Serdara. Kako to već biva — ne ide sve po njihovom planu, već po planu sudbine koja im je zapisana...

.

Uloge: Džan Jaman, Ozge Gurel, Sarp Džan Koroglu

Žanr: komedija, ljubavni

Originalni naslov: Mr. Wrong / Bay Yanlis (2020)

Produkcija: Turska

Na tankom ledu

Lusija Lobo je medicinska sestra koja ne može da ima decu.

Strasti Toskane

Smrt uglednog vinara Luca Monforte i osuđivanje mlade devojke za njegovo ubistvo, uzdrmali su život stanovnika mesta Vilalba.

Zaljubljeni neženja

Defne je mlada i lepa konobarica koja od kad su je roditelji napustili živi s bakom, bratom i malom sestrom — nikad nije bila okružena luksuzom, ali usrećivale su je male, naizgled nebitne stvari.

Ljubav u okovima

Katerina je prelepa, pametna devojka, koja je po želji svoje kume odgajana kao devojka plave krvi.

Kad lišće pada

Paklena sudbina patrijahalne porodice Tekin...

Kolo sreće

Uzbudljiva priča u kojoj je glavna junakinja vredna i skromna žena koja se bori sa svim nedaćama koje nosi život samohrane majke dvoje odrasle dece.