Radnim danima u 15:00

Zaljubljeni neženja

Defne je mlada i lepa konobarica koja od kad su je roditelji napustili živi s bakom, bratom i malom sestrom — nikad nije bila okružena luksuzom, ali usrećivale su je male, naizgled nebitne stvari.

.

Njen jednostavan život počeo je da se komplikuje kad joj je mafija otela brata. Da bi spasila njegov život, Defne je dobila 24 sata da nađe 200 hiljada lira. S druge strane, Omer je nenametljiv, pomalo introvertan, ali vredan mladić. Iako potiče iz bogate porodice, oduvek se trudio da zarađuje za život. Postao je šegrt u obućarskoj radnji, a s vremenom je pokrenuo sopstvenu liniju obuće. Defne i Omer su se upoznali kad je on došao u restoran gde je ona bila zaposlena. Želeo je da izbegne sastanak s devojkom koju mu je namenila strina Neriman. Da bi to postigao, pretvarao se da je Defnin dečko i to bez njenog odobrenja. Čak ju je i poljubio! Mada je uspeo u svojoj nameri, nije znao da je Neriman sve videla. Ona je namerila da u roku od šest meseci po svaku cenu oženi Omera, jer u suprotnom njen svekar neće ostaviti bogatstvo porodici. Zato je kontaktirala Defne i predložila joj da se zaposli kao Omerova asistentkinja — dogovor je da ga za pola godine odvede pred oltar, a u zamenu će dobiti novac koji joj je potreban da spasi život svog brata. Defne pristaje na pogodbu, ne znajući da će joj šef u stvari biti mladić koji ju je nešto ranije iznenada poljubio u restoranu. Kad se sretne s njim licem u lice, biće kasno da odustane — već je postala Omerova iznajmljena devojka i mora da ispuni misiju za koju je plaćena. Ono na šta nije računala jeste da iznajmljena ljubav preti da se pretvori u pravu, onu koja traje celog života...

.

Uloge: Elčin Sangu, Bariš Arduč, Salih Bademdži

Žanr: komedija, ljubavni

Originalni naslov: Love For Rent / Kiralik Ask (2015-2017)

Produkcija: Turska

Na tankom ledu

Lusija Lobo je medicinska sestra koja ne može da ima decu.

Gospodin pogrešni

Džan i Ozge ponovo u tandemu!

Strasti Toskane

Smrt uglednog vinara Luca Monforte i osuđivanje mlade devojke za njegovo ubistvo, uzdrmali su život stanovnika mesta Vilalba.

Ljubav u okovima

Katerina je prelepa, pametna devojka, koja je po želji svoje kume odgajana kao devojka plave krvi.

Kad lišće pada

Paklena sudbina patrijahalne porodice Tekin...

Kolo sreće

Uzbudljiva priča u kojoj je glavna junakinja vredna i skromna žena koja se bori sa svim nedaćama koje nosi život samohrane majke dvoje odrasle dece.