Radnim danima u 22:00

Ljubav u okovima

Katerina je prelepa, pametna devojka, koja je po želji svoje kume odgajana kao devojka plave krvi.

.

Međutim, za sve druge, ona je samo sluškinja, vlasništvo najbogatijeg zemljoposednika Petra Červinskog. Katerina se zaljubljuje u plemića Alekseja Kosača koji ne zna ništa o njenom poreklu. Na putu ka slobodi i ljubavi, Katerina će morati da prevaziđe razne prepreke... Boreći se za svoje pravo na sreću, ona će morati da izdrži mnogo toga, tugu zbog smrti svojih najbližih, to što postaje vlasništvo žene koju mrzi i želi da je ubije. Preživljava veliki ustanak, uspeva da izbegne mnoge nedaće koje je prate i da utekne onom koji je želi najviše od svih.

.

Uloge: Katerina Kovalčuk, Mihail Gavrilov, Ana Sagajdačnaja

Žanr: drama, ljubavni

Originalni naslov: Krepostnaya / Love in Chains (2019-)

Produkcija: Ukrajina

Na tankom ledu

Lusija Lobo je medicinska sestra koja ne može da ima decu.

Gospodin pogrešni

Džan i Ozge ponovo u tandemu!

Strasti Toskane

Smrt uglednog vinara Luca Monforte i osuđivanje mlade devojke za njegovo ubistvo, uzdrmali su život stanovnika mesta Vilalba.

Zaljubljeni neženja

Defne je mlada i lepa konobarica koja od kad su je roditelji napustili živi s bakom, bratom i malom sestrom — nikad nije bila okružena luksuzom, ali usrećivale su je male, naizgled nebitne stvari.

Kad lišće pada

Paklena sudbina patrijahalne porodice Tekin...

Kolo sreće

Uzbudljiva priča u kojoj je glavna junakinja vredna i skromna žena koja se bori sa svim nedaćama koje nosi život samohrane majke dvoje odrasle dece.