Radnim danima u 10:15

Pokucaj na moja vrata

Hoće li se lažna veridba pretvoriti u pravu ljubav?

.

Eda je mlada, lepa i pametna devojka dobrog srca, koja unosi boju u okruženje svojom vedrinom, otvorenošću i neposrednošću. S druge strane je impulsivna i brzopleta u svojim odlukama i ne libi se da kaže ono što misli. Njena strast su knjige, prijatelji i cveće, a najveći san, da postane pejzažni arhitekta.

Nakon smrti roditelja, sve svoje nade je vezala za sticanje obrazovanja, te kao najbolji student dobija stipendiju za studiranje poslednje akademske godine u Italiji. Međutim, u poslednjem trenutku biva lišena stipendije i šanse da ostvari svoj san. Ostavši sa diplomom srednje škole, počinje da radi u cvećari kod svoje tetke. U međuvremenu pokušava da dođe do Serkana Bolata, uspešnog biznismena i vlasnika poznate arhitektonske firme Art Life, koji joj je ukinuo stipendiju.

Serkan je zgodan i harizmatičan mladić, veoma obrazovan i inteligentan, ali nemilosrdan u svom poslu. Vrlo dobro zna kako da okrene poslovni svet na svoju stranu poput šahovskog velemajstora. Vodi se logikom i razumom. Stoji iza svake odluke koju donese i ide do kraja. Nema drugu motivaciju osim rada i uspeha. Za njega poraz ne postoji i zato se duboko plaši da voli.

Nakon saznanja da će upravo on održati govor na dan dodele diploma, Eda odlučuje da ode i suoči se sa čovekom koga mrzi. Ali spletom nesrećnih okolnosti bivaju primorani da čitav dan provedu zajedno, okovani lisicama, kada Eda shvata da je on zaista sve što ona prezire - arogantna, egocentrična osoba i potpuni kontrol frik! Sa druge strane, ni Serkanu nije bilo svejedno, ali kada ih mediji "greškom" proglase parom, on smišlja plan da Edu iskoristi kako bi povratio bivšu devojku, koja je sada verena za drugog. Serkan joj nudi stipendiju, pod uslovom da se pretvara da su zajedno u naredna dva meseca. Eda u početku odbija ponudu, ali zbog novih uslova, prinuđena je da pristane. Serkan i Eda počinju da doživljavaju strasnu, izazovnu vezu zbog koje će zaboraviti na sve do sada. Shvatiće da uprkos tome što je ljubav teška, ujedno je i zadivljujuća.

.

Uloge: Hande Erčel, Kerem Bursin, Evrim Dogan

Žanr: komedija, ljubavna

Originalni naslov: Love is in the Air / You Knock on My Door / Sen Çal Kapimi (2020-2021)

Produkcija: Turska

Pun mesec

Popularni Džan Jaman iz „Sanjalice“ vratio se na TV ekrane kao ekscentrični bogataš koji se zaljubljuje u kuvaricu.

Kad lišće pada

Paklena sudbina patrijahalne porodice Tekin...

Sulejman Veličanstveni

Vladavina Sultana Sulejmana započela je kada je imao samo 26 godina...

Ezel

Ezel je serija inspirisna romanom Aleksandra Dime Grof Monte Kristo i predstavlja svojevrsnu tursku adaptaciju romana čuvenog francuskog pisca.

Istine i laži

Sve počinje od jedne maturske večeri...