Brnabić: Mediji Junajted grupe objavljuju besmislice o izveštaju ODIHR-a

Beograd -- Premijerka Ana Brnabić izjavila je da su pre finalnog izveštaja ODIHR-a, određeni mediji Junajted grupe već juče počeli da navode stvari iz tog izveštaja.

Izvor: B92
Podeli
Foto: M.M./ATAImages
Foto: M.M./ATAImages

"Žao mi je što ovu konferenciju držim pre finalnog izveštaja koji će izaći kasnije danas. Ali je činjenica da sam ovo morala da uradim jer su određeni mediji u okviru Junajted grupe već juče, iako izveštaj nije ni bio finalizovan, "ekskluzivno" počeli da navode stvari iz finalnog izveštaja ODIHR-a, a što se do sada, pričali smo sa ljudima, nikada do sada ni u jednoj zemlji nije desilo", navela je Brnabićeva na konferenciji za medije.

Prema njenim rečima, to prikazuje ozbiljno nepoštovanje i prema finalnom izveštaju ODIHR-a, ali je dobro da i oni vide sa čime se mi u Srbiji suočavamo.

"To su uradili da bi nastavili da formiraju lažni narativ koji se već mesecima kreira. Zato sam morala da reagujem, i da kažem ono što pretpostavljam da će se naći u finalnom izveštaju ODIHR-a, da ne bismo dalje slušali besmislice i laži, od ljudi koji nisu mogli da sačekaju da se objavi izveštaj. Morali su da požure da bi taj svoj lažni narativ formirali", rekla je Brnabićeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 88 idi na stranu