Miloš Vučević treći put izabran za predsednika novosadskog odbora SNS

Novi Sad -- Ministar odbrane Srbije Miloš Vučević izdabran je treći put zaredom za predsednika Gradskog odbora Srpske napredne strake u Novom Sadu.

Izvor: Beta
Podeli
TANJUG/ SAVA RADOVANOVIĆ
TANJUG/ SAVA RADOVANOVIĆ

U prethodna dva navrata, 2011. i 2015. godine, Vučević je bio jedini kandidat za predsednika novosadskog odbora vladajuće stranke.

Na fotografijama se može videti da su izbornoj skupštini prisustvovali i ministri Maja Gojković, Nikola Selaković, Tomislav Momirović, Darija Kisić Tepavčević, Irena Vujović, Jelena Tanasković, kao i funkcioner SNS-a i brat predsednika SNS i Srbije Aleksandra Vučića, Andrej Vučić, koji je sedeo do Vučevića.

"Večeras nisam mogao da pripremim govor, emocije su me okupirale i od svega što sam rekao pred svim važnim saradnicima, posebno ističem da sam i dalje kao 'zapeta puška' da na tom mestu delim sa svojim prijateljima iz stranke i dobro i loše", rekao je Vučević.

Dodao je da SNS ove godine slavi 15 godina i rekao da će ona da se usavršava i da "u vremenu pred nama odgovori na opšte, stranačke i državne prioritete".

Vučević je član SNS-a od njenog osnivanja, a pre toga je bio u Srpskoj radikalnoj stranci, iz koje je SNS i nastala 2008. godine.

On je i potpredsednik vladajuće partije, a funkciju gradonačelnika Novog Sada obavljao je deset godina, od 2012. do 2022.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 77 idi na stranu