Nova pucnjava, ima ranjenih VIDEO

Najmanje dve osobe su ranjene u napadu blizu Starog grada u Jerusalimu. Napadač je otvorio vatru u ulici Malot, javio je "Džeruzalem post".

Izvor: Tanjug
Podeli
Foto: Tanjug/AP Photo/Mahmoud Illean
Foto: Tanjug/AP Photo/Mahmoud Illean

Pucnjava se dogodila manje od 24 sata nakon što je u terorističkom napadu na sinagogu u naselju Neve Jakov u Jerusalimu poginulo sedam ljudi.

Dva civila koji su imali pravo da nose oružje su pucala na njega i on je zadržan nakon što je prethodno zbrinut u policijskoj hitnoj pomoći, saopštila je izraelska policija. Napadač je navodno 13-godišnji stanovnik istočnog Jerusalima. Policija je zaplenila oružje koje je nosio, izvestio je "Maariv".

Policija trenutno istražuje identitet ubice i pretražuje tu oblast u pokušaju da otkrije da li je imao bilo kakvu pomoć, navodi "Maariv".

U napadu su povređeni 22-godišnji mladić i njegov 45-godišnji otac, obojica su u ozbiljnom, ali stabilnom stanju sa ranama u gornjam delu tela.

Njih dvojica su prebačeni u Medicinski centar Šare Zedek. Ovaj napad se dogodilo samo nekoliko sati nakon terorističkog napada u predgradju Jerusalima, kada je ubijeno sedam, a povredjeno najmanje troje ljudi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 654 idi na stranu