Vođa "škaljaraca" sahranjen nadomak Cetinja VIDEO

Podgorica -- Vođa "škaljarskog klana" Jovan Vukotić sahranjen je u porodičnoj gorbnici na groblju u Čevu nadomak Cetinja, odmah pored oca Veselina.

Izvor: B92
Podeli
Printskrin: TV Prva
Printskrin: TV Prva

Priča se da su članovi porodice duže od četiri sata primali saučešća.

Datum i mesto sahrane ubijenog vođe "škaljaraca" čuvan je u najstrožijoj tajnosti, iz bezbednosnih razloga, ali je iznenada procurela informacija da je njegovo telo dopremnjeno iz Istanbula i da će biti sahranjen na groblju u Čevu.

"Držanje u tajnosti termina sahrane pokojnog Vukotića ima smisla upravo iz razloga što se na taj način onemogućuje neki potencijalni mafijaški obračun", rekao je prof. dr Radomir Antonović.

Ubistva po najvećim gradovima Evrope, zločini i likvidacije po danu pred svedocima i, kao u slučaju Vukotića, pred ženom i maloletnom ćerkom, pokazuju da ni "škaljarski" ni "kavački klan" ne prezaju ni od čega.

"Opet sa druge strane razumljivo je i da se taj dan negde saznao jer ipak je to za tako malo mesto u Crnoj Gori značajan događaj i trenutak", dodaje Antonović.

I jeste tako, jer je i sama porodica Vukotić mesto i vreme sahrane objavila u umrlici, a najbliži se čituljama opraštali od Jovana.

"Praksa je kod tih mafijaških sahrana da dođu i oni koji su učestvovali u samoj likvidaciji", rekao je Antonović.

Veliki broj agenata i policajaca u civilu je pratio ukop šefa "škaljarskog klana" zbog straha od novog napada "kavčana" .

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 110 idi na stranu