1. Dva meseca osvajali jednu fabriku i misle da ih se NATO boji, prete, galame, ustvari kukaju...
  (Mile, 30. novembar 2022 05:49)

  # Link komentara

 2. mislim da u ovakvim situacijama nema ko je jači a ko slabiji!! sama pomisao da obe sile imaju nuklearku dovodi do zaključka, da smo svi u propasti i da bi taj rat trajao 9 do 10min
  (vita, 30. novembar 2022 01:27)

  # Link komentara

 3. Jaka sila rusi bombarduju električna postrojenja fabrike i porodilišta
  (Slobo, 29. novembar 2022 23:56)

  # Link komentara

 4. Koji jadni komentari ,vi verovatno nezNate ništa mislite da je Amerika Rambo ili čak Noris joj koliko slabo znate nešto ali važno je lupiti bilo šta ,Nato bi pregazio Rusiju kao plitak potok,pa što je ne pregazi nego preko Ukrajine nešto proba ,sa svih snaga bi je uništili ,sa kojih to strana pa Rusi imaju bolje naoružanje od bilo koga bolje nuklearne rakete i više nego svi zajedno Ala bi se raspala ova planeta kad bi ispalila dve samo na vulkan u Americi koji bi se aktivirao i cela zapadna hemisfera bi bila uništena ,to znaju amerikanci a i Rusi a Rusiju nemoze niko da uništi nije im to Srbija ili Irak ,nije samo gledati filmove američke i reci Amerika je sila ,jeste ne kažem da nije ali zašto su pobegli iz Avganistana kad su tako silno hrabri.Rusija ratuje u Ukrajini sa 5 pošto snage jer je to pravoslavna zemlja a ionako ju je uništila skoro celu ali briga Zelenskog on će još malo pobeći i živeti kao bogataš od para kojim je prodao ukrajinu
  (Milovan, 29. novembar 2022 23:23)

  # Link komentara

 5. NATO je oduvek legitimna meta. Samo što je zalogaj preveliki.
  (466453, 29. novembar 2022 23:20)

  # Link komentara

 6. U direktnom sukobu Rusije i SAD odlucili bi supersonicni projektili koji ne mogu da se brane. Rusija je tu trenutno u ogromnoj prednosti i moze pogoditi bilo koju tacku planete, a da projektil ne bude ni detektovan, a kamoli oboren. Prednost koju je imala SAD u proslom veku je avijacija, ali sada to ne bi ni doslo do izrazaja posto bi u prvom danu svi aerodromi odakle mogu da polete (ili eventualno nosaci aviona) bili razneseni. Tako da se moze reci da je Rusija trenutno najmocnija vojna sila na svetu, iako SAD/NATO imaju veci ofanzivni kapacitet protiv manjih zemalja. Odatle i ovakve izjave. Medvedev ovo moze da izjavi i da stoji iza toga. Pitanje je samo da li ce SAD preci crvenu liniju. Nisu daleko.
  (Imam Plan, 29. novembar 2022 23:11)

  # Link komentara

 7. "Bravo.Svaka imperija je doživela pad,pa tako i nato."

  Imperija je Rusija, NATO je samo odbrambeni savez slobodnih naroda Sveta i nece pasti.
  (ILIR, 29. novembar 2022 23:10)

  # Link komentara

 8. Ko kaže da Rusija ne sme na SAD, NATO bi pregazio Rusiju, Rusija ima mnogo oružja, ako pusti nuklearno , to bi bilo katastrofa za ceo svet, to bi sve na svetu bilo radioaktivno , ali Rusija ne želi to da radi, ipak za razliku od divljeg zapada, Rusi su slovenski narod , i tu stoji ona stara narodna, da pametniji ipak malo popušta. To nije slučaj sa Ukrajinom , ali i sa njima bi to bio slučaj, ali zelenski je zapadna figura koja je postavljena da zadovolji potrebe amera, jer čak i na asistenciju pregovora od strane Rusije, licemerni zapadnjaci nebi dozvolili da rat prestane, to sad i vrabac na grani zna , a i milion puta smo mogli čuti na vestima. E braćo , Rusija je moćna zemlja i te kako samo da se ne dogodi nešto loše.
  (Milan, 29. novembar 2022 22:41)

  # Link komentara

 9. Legitimna meta je meta koja se angazuje u ratu na jednoj strani.To je oruzje i ljudstvo koje ga opsluzuje.Ovde ne vazi clan NATO koji predvidja odbranu teritorije clanice NATO.Medjutim,ako ta teritorija postane baza strane u sukobu,onda taj clan ne vazi,jer ga ne prate okolnosti.
  Okolnosti u kojima se zloupotrebljava ili nejasno upotrebljava teeotorija clanice sa koje se ugrozava druga strana,nude drugoj strani slobodan izbor u prepoznavanju i tumacenju clana 5.
  Putin se trudio celo vreme da objasni SAD da je Rusija na ispravnom putu a da SAD izigravaju Rusiju.To tumacenje je nepotrebno,jer oni znaju da rade sve sto stiti i pojacava njihov interes.Kad god ih je tumacio,on im je ustvari legitimizovao ponasanje.Sa takvim rivalom se to ne radi tako.Moras ga lupiti kad se najmanje nada.Tada on pocinje o tebi ozbiljno razmisljati.Kad lopovu kazes da je lopov,nisi ga ni razotkrio ni pobedio.Legitimizovao si njegovo ponasanje i on onda jos slobodnije radi.Medjutim,ako mu napravis zamku i odseces mu prst ruke kojom krade,onda je on pred zidom i pocinje drugacije razmisljati.
  Najavljivanje i ponavljanje trosi snagu .Objasnjavanje da nece biti upotrebe nuklearnog oruzja,sili(SAD)koja ga je vec upotrebila,je greska.
  (Djed Gavrilo, 29. novembar 2022 22:36)

  # Link komentara

 10. Meni uopste nije jasno zasto se bilo ko svrstava na Rusku ili Ukrajinsku stranu.
  Zivite svoje zivote a oni nek lome glavu kako hoce.
  Nikoga nije bilo briga ni za nas tako da i mene ne dotice ovaj rat.
  Sve funkcionise normalno(snabdevanje) a koronu i rat su iskoristili za prekonerbo bogacenje elite.
  Nemojte mi samo o “narodu” , narod je uvek bio i bice ,moneta za potkusurivanje.
  (kiza D., 29. novembar 2022 22:35)

  # Link komentara

 11. Redovna predstava, KGB cirkusa!
  (Zoran, 29. novembar 2022 22:19)

  # Link komentara

 12. A zašto ste vi Rusi isporučili oružje Hrvatskoj 1993, 1994 i niko vas nije tipovao kao legalnu metu?
  (J.N., 29. novembar 2022 22:15)

  # Link komentara

 13. Kim Džong Un će da ih preduhitri
  (Brandon Falls, Delaware, 29. novembar 2022 22:15)

  # Link komentara

 14. NATO je danas objavio da udvistrucuje pomoc ukrajini i da ce pomoc trajati dok se ne oslobode okupirana podrucja
  Smesan medo..
  (Igorsulic, 29. novembar 2022 22:09)

  # Link komentara

 15. Uskoro sledi jos jedno takticko povlacenje, pred svaki veci poraz rulje pocinju da histerisu i prete.
  (Lala, 29. novembar 2022 22:04)

  # Link komentara

 16. Rusi se muče protiv Ukrajine. Baš bi se dobro proveli protiv Natoa.
  (T, 29. novembar 2022 21:51)

  # Link komentara

 17. Ruski avioni su najbolji na svetu i ne moze njih Patriot da ometa u radu. Jedino sta moze je s400 ali njega zapad nema. Meni je deda pricao kada su Rusi usli u istocnu Srbiju iz pravca Bugarske da su samo napredovali, trazili rum (cudno, mislio sam da piju votku ali mozda tada nije postojala) i povremeno nam "ljubili" zene dok smo mi nemacka trupla skupljali po ulicama i tovarili na zaprege. Takve sile svet nije video. Meni je samo zao sto su oni toliko dobri da stede Ukrajince i ratuju sa maksimalno 30 posto.
  (Defanzivno ofanzivan rusofeel, 29. novembar 2022 21:50)

  # Link komentara

 18. Vidi se ko je sef. NATO je trenutno druga po redu oruzana sila na svetu, ali Kina napreduje, tako da ce uskoro skliznuti na trece mesto. Bronza.
  (Drvo, 29. novembar 2022 21:38)

  # Link komentara

 19. A nisu bili legitimna meta kada u im dostavili HIMARS-e koji su vas razbucali?
  Sad je Patriot znači crvena linija. Ok!
  (Pedja, 29. novembar 2022 21:37)

  # Link komentara

 20. Bravo.Svaka imperija je doživela pad,pa tako i nato.
  (Vejo, 29. novembar 2022 21:34)

  # Link komentara

 21. Nikad Rusi ne smiju prvi na Ameriku, to potpisujem! Ne samo oni, nego niko na svijetu. Mogu ovako da prozivaju jedni druge preko medija, ali da napadnu prvi, to ne sigurno. Evo slušamo tu istu priču već 9 mjeseci kako će NATO oružje biti " legitimna meta " Rusije. Pa šta bi? Amerika šalje oružje konstantno. To su priče za malu djecu. Ne smije niko na Amere, to se zna ko je ' tata ' u svijetu.
  (Armo, 29. novembar 2022 21:34)

  # Link komentara

 22. Rusi nemogu na kraj sa Ukrajincima, NATO bi ih pregazio kao plitki potok… Zato i stalno prete nuklearkama. Iako znaju da je to batina sa dva kraja i da bi oni ( Rusi) bili uništeni sa svih strana…
  (lazarus, 29. novembar 2022 21:25)

  # Link komentara

 23. Ovi Rusi vole da ratuju samo kad su jači, na pomen dolaska ozbiljnijeg naoružanja, odma frka :)
  (Marko, 29. novembar 2022 21:25)

  # Link komentara

 24. mislim da su se zaledili od ruskih prijetnji,opet ponavljam da rusija nije nuklearna sila nato bi ih zabio u sibir
  (vanjska duga, 29. novembar 2022 21:24)

  # Link komentara