1. Ima resenja,prvi korak da se uvedu skolske bluze i mantili preko garderobe,da ne bude klasnih razlika,drugo skolske kuhinje,dva obroka po izboru,trece do 8-og razreda bez mobilnih telefona i pametnih satova u skoli...tako se gradi autoritet skole
    (Ilija Funcic, 29. novembar 2022 10:33)

    Mobilni telefoni su problem roditelja a ne skola. Ponasanje i vaspitanje je stvar roditelja. Posvecenost u skoli je takodje stvar roditelja. Skola ima zadatak da edukuje ljude, jedino i iskljucivo to. Sve ostalo je posao za one koji su napravili tu decu, ali oni izgleda bise da im drugi to rade za njih. Nekad ti ne bi trebala kazna u skoli za onu koju bi dobio kod kuce da si uradio ono profesorici. Dakle, roditelj tu resava stvar ako zeli.
    (alex, 29. novembar 2022 11:17)

    # Link komentara

  2. Ima resenja,prvi korak da se uvedu skolske bluze i mantili preko garderobe,da ne bude klasnih razlika,drugo skolske kuhinje,dva obroka po izboru,trece do 8-og razreda bez mobilnih telefona i pametnih satova u skoli...tako se gradi autoritet skole
    (Ilija Funcic, 29. novembar 2022 10:33)

    # Link komentara

  3. Nema tu nikakve filozofije, samo treba omogućiti nastavničkom veću da izbaci nasilne učenike iz škole. Neka njihovo nasilje bude njihov problem.
    (VV, 29. novembar 2022 10:16)

    # Link komentara

  4. Ma joook,sto bi se povecavale kazne? Ovim do sada izrecenim za teska prebijanja i druge gadosti svi zadovoljni,skola izrekla smmanjenje ocene iz vladanja a delikvanti sto su smesno prosli i mirna backa,ne bih ja tu nista menjao ....eee Srbijo!
    (neko, 29. novembar 2022 10:03)

    # Link komentara