1. rusi nisu mogli da dozvole da nato dođe u ukrainu i tu su price završene jedina je greška što sve to nisu završili za 10 dana a mogli su ovako ili prekaljuju vojsku za neke opsežne borbe ili čuvaju civile
    (mlađi drijas, 28. jun 2022 22:37)

    # Link komentara

  2. Pa,Johan,Nato nije izmislio neprijatelja.Rusi su se sami deklarisali tako.Oni su stvarni i oni su agresori.Nepobitne cinjenice.
    (karlson, 28. jun 2022 19:56)

    # Link komentara

  3. ovo je sve besmisleno.Nato je bio pred odumiranjem kao relikt hladnog rata,udruzenje pred raspadom i bez svrhe postojanja.
    Onda Rusija svojim imperijalnim nastupima ubrizgala svezu krv u samrtnika.
    Ovaj napad na Ukrainu je vratio Nato u potpunosti u zivot,svi dizu vojne budzete,cveta vojna industrija,svadje u clanicama Natoa prestaju,sta vise,Nato se siri,nikad jaci i homogeniji.Na koga ce sada Rusi da kukaju?Rat a pogotovu sankcije unazadice Rusiju u svakom pogledu.I sto rat duze traje bice im sve teze.Sada su jasno svesni toga,iz svih njihovih izjava to se vidi ali sada je kasno.Steta je nenadoknadivo napravljena.Klali su vola za kilo mesa
    (hlaraon, 28. jun 2022 19:53)

    # Link komentara

  4. Kako bi funkcionisao NATO bez neprijatelja? Koji bi bio smisao postojanja NATO bez neprijatelja?
    Kako ga realno nema, a nema ga, izmisliće ga, negovati, pažljivo gajiti, čuvati za crne dane, ma stvoriće ga od blata, jer im je nasušno potreban.
    Tako je Srbija bila rođendanska torta NATO na godišnjicu 1999.
    (Johann Leidenfrost, 28. jun 2022 19:04)

    # Link komentara