1. Treba li narod da im kaže jasan stav? Neka povuku priznanje Kosova i vrate naš suverenitet nad našom teritorijom, i onda će sve biti rešeno. Očekujete da podržimo EU, ali uvek na našu štetu! Ovog puta Vi pokažite da ste spremni za rezove, pa ćemo i mi!
    (Pera, 11. maj 2022 14:26)

    # Link komentara

  2. Vratite nam Kosovo, kleknite i izvinite se za sve godine koje ste nas maltretirali pa da sednemo i razgovaramo kao jednaki !!!
    (Vlada, 10. maj 2022 16:44)

    # Link komentara

  3. "...On je kazao i da očekuje od Srbije da iznese jasan stav o sukobu u Ukrajini. "Morate imati jasan stav o ovom ratu i očekujemo da vlada u Srbiji taj narativ jasno iznese, ne samo rečima, nego i delima."
    Nas stav je jasan i baziran na medjunarodnom pravu koje ste Vi (SR Nemacka) i Vasi saveznici prekrsili 1999 god. Izvrsili ste agresiju na drzavu clanicu UN, primenjivali potpune sankcije protiv jednog naroda, i sada ocekujete da se mi sa Vama usaglasavamo i definisemo preduslove za put u EU koji traje vec 20 godina. Ako Vam je zaista stalo do Srbije, za pocetak priznajte teritorijalni integritet Srbije, kao sto postujete integritet Ukrajine i BiH,pozivam Vas da primite Srbiju u EU pod istim uslovima koji su vazili za Kipar 2004.
    (svoj na svome, 10. maj 2022 11:41)

    # Link komentara

  4. Jasno je svima sta je njihova zelja a isto tako i njima treba da bude jasno da je Srbija samostalna zemlja koja ce u skladu sa tim i odluke donositi bez tudjih sugerisanja ucena ili pritisaka.
    (Milisav Boskovic, 10. maj 2022 11:12)

    # Link komentara