Radnim danima u 19:00

Karma

Nežna i iskrena priča i nezaboravno naslikane ljudske sudbine...

.

Priča prati modnu fotografkinju, dvadesetosmogodišnju Smaragdu, koja se posle dužeg vremena vraća u Grčku. Sve češće pati od noćnih mora u kojima vidi mladi, zaljubljeni par koji brutalno gubi živote. Smaragda traga za odgovorima, u čemu joj pomaže prijateljica Persa. Stvari postaju sve teže, pa glavna junakinja odluči da se podvrgne hipnozi, kada se njen život drastično menja...

Pre osam godina, Smaragda je ostala u drugom stanju. Nikada nikome nije otkrila ime oca, zato što je znala da ni sama nije spremna da postane majka. Ipak, odlučila je da je najpametnija odluka da da dete na usvajanje. Njena porodica pomaže joj da napusti svoj mali grad i da se preseli u Solun, kako bi izbegla osuđivanja okoline i stres koji bi joj cela situacija donela. Sve ide po planu do samog porođaja, kada se stvari komplikuju i ništa više neće biti isto kao pre. Puno godina kasnije, pitanje koje ju je pratilo celog života, ispočetka će da se izrodi… Da li je u pitanju sudbina ili karma?

.

Uloge: Antonis Fragakis, Isavela Kogevina, Mirto Alikaki

Žanr: drama, ljubavna

Originalni naslov: Karma (2009)

Produkcija: Grčka

Ezel

Ezel je serija inspirisna romanom Aleksandra Dime Grof Monte Kristo i predstavlja svojevrsnu tursku adaptaciju romana čuvenog francuskog pisca.

Pokucaj na moja vrata

Hoće li se lažna veridba pretvoriti u pravu ljubav?

Kad lišće pada

Paklena sudbina patrijahalne porodice Tekin...

Pogrešan čovek

Priča o sudbini samohrane majke bolesnog deteta i čoveka koji je zloupotrebio njenu mladost...

Brusko

Ahil je mladić sa Kipra koji se zaljubljuje u Melinu, devojku sa Krita.