Radnim danima u 19:00

Kad lišće pada

Paklena sudbina patrijahalne porodice Tekin...

.

Priča je smeštena u sadašnje vreme i prati paklenu sudbinu patrijahalne porodice Tekin. Glavni likovi su Ali Riza Tekin, glava porodice, njegova supruga Hajrije i petoro dece: ćerke Fikret, Lejla, Nedžla i Aisa i sin Ševket. Ali Tekin je strog i požrtvovan otac i važi za poštenog i vrednog čoveka. Čini se da miran i skladan odnos porodice Takin ništa ne može da naruši.

Njihova sudbina se menja iz korena kada Ali iz moralnih principa daje ostavku na mesto predsednika opštine. Sledi selidba u Istanbul, gde najstarija ćerka Fikret upisuje fakultet. Upravo ovaj odlazak u veliki grad predstavlja simboliku naslova, jer njihov, do tada, idiličan život počinje da se raspada, kao jesenje lišće...

Fikret raskida veridbu sa čovekom kojeg istinski voli, jer Ali Riza smatra da njegova porodica nije poštena ni dostojna Tekinovih. Ujedno, njen otac je jedini koji vidi koliko je Fikret sposobna i jedinstvena, i pokušava da i njoj ulije samopouzdanje i samopoštovanje, ali na surov način. I ostali njegovi potomci upisuju ili završavaju škole: Necla upisuje arhitekturu, Lejla ide na pripreme pred koledž, Ševket se vraća iz vojske i počinje da radi kao bankar. Ali, uskoro tama pada na Tekinove. Lejla se zaljubljuje u splektaroša Oguza, kojeg je njen otac upoznao po dolasku u Istanbul i odmah prozreo njegove namere. Ali, Lejla ima ozbiljne planove sa Oguzom, koji ruši njene snove na najsuroviji način. Ševket na poslu upoznaje manipulativnu i lukavu Ferhundu, koja ne bira sredstva kako bi ga ubedila da je oženi i u tome i uspeva, kao i u ucenjivanju Oguza da oženi Lejlu. Ovim brakovima Ševket i Lejla upadaju u pravi pakao. Nedžla je ljubomorna na sestrin brak i postaje njena ljuta rivalka. Fikret jedina shvata kakva je nesreća zahvatila njenu porodicu i želi da pobegne od svega...

.

Uloge: Halil Ergun, Guven Hokna, Benu Jildirmlar, Gokče Bahadir, Fahrije Evdžen, Džaner Kurtaran

Žanr: drama

Originalni naslov: Yaprak Dökümü (2006-2010)

Produkcija: Turska

Na tankom ledu

Lusija Lobo je medicinska sestra koja ne može da ima decu.

Gospodin pogrešni

Džan i Ozge ponovo u tandemu!

Strasti Toskane

Smrt uglednog vinara Luca Monforte i osuđivanje mlade devojke za njegovo ubistvo, uzdrmali su život stanovnika mesta Vilalba.

Zaljubljeni neženja

Defne je mlada i lepa konobarica koja od kad su je roditelji napustili živi s bakom, bratom i malom sestrom — nikad nije bila okružena luksuzom, ali usrećivale su je male, naizgled nebitne stvari.

Ljubav u okovima

Katerina je prelepa, pametna devojka, koja je po želji svoje kume odgajana kao devojka plave krvi.

Kolo sreće

Uzbudljiva priča u kojoj je glavna junakinja vredna i skromna žena koja se bori sa svim nedaćama koje nosi život samohrane majke dvoje odrasle dece.