Svakog dana u 17:00

Pogrešan čovek

Priča o sudbini samohrane majke bolesnog deteta i čoveka koji je zloupotrebio njenu mladost...

.

Pratimo priču majke šesnaestogodišnje tinejdžerke, koja mora da savlada svoj najveći strah i traumu da bi se suočila sa davno zaboravljenim ocem svoje ćerke, čovekom za kojeg veruje da ju je silovao pre 16 godina. On je sada jedini koji može da spase život njenom detetu. Zoe je tinejdžerka, buntovnica, puna života, smrtno je bolesna i potrebna joj je transplantacija. Od trudnoće i Zoinog rađanja, njena majka Lea nikome nije rekla ko je zapravo Zoin otac. Svih ovih godina pokušavala je da zaboravi svoju najveću traumu i čoveka koji je odgovoran za to i koji ju je napastvovao pre 16 godina. Njena mržnja prema njemu je duboka i iskrena, nikada se nije potpuno oporavila od te noći ali ovaj put nema izbora, on je jedini koji može da donira organ i spasi bolesnu devojčicu. Ali, kako život uvek piše nepredvidive priče, tako će i Leina potraga za ocem deteta pokazati da svaka priča ima dve strane...

.

Autor: Jelena Veljača

Uloge: Ivana Roščić, Emir Ćatović, Petar Benčina

Žanr: drama, ljubavna

Produkcija: Hrvatska, Srbija (2018-2019)

Kad lišće pada

Paklena sudbina patrijahalne porodice Tekin...

Ranjeno srce

Kada između porodica ključa mržnja i kada je jedini cilj osveta, samo ljubav može da savlada gnev i pomiri zaraćene strane.

Sanjalica

Mlada, skromna devojka nađe se između dve vatre kad se dva brata zaljube u nju...

Zabranjeno voće

Nakon smrti svoje supruge, bogati Adnan Zijagil povukao se iz društva i ceo život posvetio svojoj deci, prelepoj ćerki Nihan i sinu Bulentu.

Brusko

Ahil je mladić sa Kipra koji se zaljubljuje u Melinu, devojku sa Krita.