Svakog dana u 11:45

Sanjalica

Mlada, skromna devojka nađe se između dve vatre kad se dva brata zaljube u nju...

.

Nihat je glava porodice i jako je bolestan od astme, neaktivan je, slab i vreme provodi kod kuće. Raduje se jutarnjem suncu, a kako bi mogao uživati u njemu njegova kći Sanem rano ustaje i otvara prozore. Nihatin obožava Sanem i zbog toga je zove Erkenci Kuš (ptica ranoranilica). Pored toga Sanem svako jutro otvara prodavnicu svog oca koja je u naselju u kojem žive i radi u njoj. Za razliku od njenje sestre Lejle, Sanem je prirodna i vesela mlada ljupka devojka. Lejla po ceo dan radi u magazinu "Kontes". Kada Sanem sazna da u tom magazinu traže radnike, aplicira za posao. Vlasnik magazina Aziz ima dva sina: Džana i Emrea. Džan ne voli gradski život, voli prirodu, bavi se sportom i preferira skroman život. Emre je mlađi brat i potpuna je suprotnost - on je finansijski direktor magazina. Sanem se ubrzo nađe između dve vatre jer se oba brata zaljube u nju. Ona mora birati između Emrea koji joj je pomogao kad je bilo najteže i Džana za kojim joj srce ludi.

.

Uloge: Demet Ozdemir, Džan Jaman, Ozlem Tokasan

Žanr: komedija, ljubavna

Originalni naslov: Erkenci Kuş (2018-2019)

Produkcija: Turska

Kad lišće pada

Paklena sudbina patrijahalne porodice Tekin...

Ranjeno srce

Kada između porodica ključa mržnja i kada je jedini cilj osveta, samo ljubav može da savlada gnev i pomiri zaraćene strane.

Pogrešan čovek

Priča o sudbini samohrane majke bolesnog deteta i čoveka koji je zloupotrebio njenu mladost...

Zabranjeno voće

Nakon smrti svoje supruge, bogati Adnan Zijagil povukao se iz društva i ceo život posvetio svojoj deci, prelepoj ćerki Nihan i sinu Bulentu.

Brusko

Ahil je mladić sa Kipra koji se zaljubljuje u Melinu, devojku sa Krita.