Uloguj se

Serija

28. 02. 2018. 09:31   >>  09:33

Zaljubljeni neženja

Radnim danima od 10:15 - Jedna sasvim obična devojka dobija ponudu koju ne može da odbije, da osvoji najpoželjnijeg neženju u gradu, a potom i da ga ostavi.

I to za novac! Kada najpoželjnijem neženji u gradu iznenada zaigra srce, neće ni slutiti šta se krije iza ove neobične romanse.

Defne Topal (Elčin Sangu) ulazi u neobičnu ljubavnu igru samo sa jednim ciljem - da vrati dug koji je napravio njen brat. Ljubavna zavrzlama počinje slučajno u restoranu u kome Defne radi kao kelnerica, kada je nepoznati mladić po imenu Omer (Bariš Arduč) iznenada poljubi bežeći od sastanka naslepo koji mu je upriličila „zabrinuta“ tetka Neriman. Taj nenadani poljubac neće proći neprimećeno, spaziće ga upravo tetka kojoj će momentalno sinuti sjajna ideja. Tetka pronalazi Defne i nudi joj čak 400 000 lira da se prvo uda, a da zatim ostavi Omera. Defne prihvata pogodbu, i samo polovinu ponuđenog novca jer je to upravo iznos koji duguje njen brat. Ponuda podrazumeva da Defne počne da radi kod zgodnog neženje Omera, da ga za šest meseci osvoji, da se venčaju i onda da ga napusti. Omer neće povezati događaje, ni na kraj pameti mu neće biti da je devojka koja je počela da radi kao njegova asistentkinja zapravo ista ona koju je zaskočio u restoranu. A raditi kod Omera neće biti lako, on je radoholičar, uvek traži više, i nikad nije zadovoljan. Ipak, kada Defne postane njegova asistentkinja, život mu se menja.

Uloge: Elčin Sangu, Bariš Arduč, Salih Bademči, Mujde Uzman

Produkcija: Turska, 2015.

Originalni naslov: Kiralik Ask / Love for Rent 

 

0
0 Komentari
Ostali komentari