Uloguj se

Serija

31. 01. 2018. 15:25   >>  09:23

Nemoj da zvocaš

Svakog dana u 17:00 - Bata i Simka, Marina i Ilija, Nina i Boki tri komična para u kojima se mnogi prepoznaju iznova će nas zasmejavati.

Urnebesni sitkom okupio je sjajan tim. Najzreliji par, Simku i Batu igraju Jelisaveta Seka Sablić i Boro Stjepanović. Bivša nastavnica i policajac u penziji žive svih 45 godina zajedno pod parolom „ko se voli, taj se bije!“. 

“Još osvajamo prostor, osvajamo jedno drugo, pipamo se, tražimo”, rekao je Boro na snimanju prve klape. “ Važno je da je scenario dobar. Mi smo u godinama kada su mnoge stvari prošle, ali ipak ima još mnogo toga da se doživi. Ako sačuvate pozitivnu energiju i ljubav, onda se može uživati i u poznim godinama“. Njegova partnerka Seka dodala je da joj je vrlo poznata situacija kroz koju prolazi bračni par koji tumače ona i Bora, iako, kaže, nikada nije bila u braku. “Doživela sam ga kroz moje uloge u serijama i teatru. Ovo mi je leglo kao rukavica. Dobro vladam situacijama u bračnoj zajednici. Žene me obožavaju, dok muškarcima nisam baš toliko simpatična, osećaju da sam ih provalila”, kroz šalu, već ulazivši u novu ulogu, priča Seka. 

Sredovečni bračni par provincijalaca Marina i Ilija upravo je iz Beograda ispratio sina jedinca na studije glume čak u Novi Sad i konačno, posle toliko godina, ponovo ostao sam negde između sreće i panike! Njih će na duhovit način dočarati Milena Vasić i Ljubomir Bandović. 

U ulozi najmlađeg para našli su se Milena Živanović i Uroš Jakovljević koji tumače Ninu i Bokija. Pošto je Boki ostao bez posla i novca za samostalni život, njih dvoje započinju svoj zajednički život upravo u našoj prvoj epizodi!

 

Produkcija: Adrenalin i Prva
Režija: Igor Stoimenov, Marko Manojlović, Jelena Tvrdišić
Uloge: Boro Stjepanović, Jelisaveta Seka Sablić, Milena Vasić, Ljubomir Bandović, Milena Živanović, Uroš Jakovljević

0
0 Komentari
Ostali komentari