Uloguj se

Serija

29. 08. 2017. 15:38   >>  16:47

Domaćice sa Bosfora

Radnim danima u 22:30 - Turska verzija popularne američke tv serije “Očajne domaćice”, koja je poput originala doživela veliki uspeh u zemljama u kojima se prikazivala.

Poznate turske glumice Benu Jildirimlar ( Fikret iz “Kad lišće pada”), Džejda Duvendži (Benu iz “Hiljadu i jedne noći”), Songul Oden ( Gumuš iz istoimene serije), ponovo nas zabavljaju svojim avanutarama, zapletima i intrigama.
Nermin, Elif, Jasemin, Emel i Zelis, pet žena različitih senzibiliteta, porekla, interesovanja, sa specifičnim željama i problemama povezuje igra sudbine. Udružene u svojim tajnama, dele jedna sa drugom i radosti i brige.
Zaplet je počeo kada je Handan, uzorna domaćica, majka i supruga u čijem životu je sve izgledalo savršeno, sasvim neočekivano izvršila samoubistvo. Ona je za sobom ostavila supruga Džemila i sina Merta. Handan u svojstvu naratora priča priču o svom životu i životu svojih komšinica i prijateljica.
Turska verzija “Očajnih domaćica” urađena po uzoru na američki model “Desperate housewives” je drama koja govori o modernim ženama, njihovim životima i emocijama univerzalnim za žene širom sveta. Ipak, postoji razlika između originala i rimejka, i to prvenstveno u kulturi i načinu života koji je potpuno drugačiji u Americi u odnosu na Tursku.

Produkcija: Turska, 2011
Žanr: drama, komedija
Uloge: Benu Jildirimlar, Džejda Duvendži, Songul Oden, Ozge Ozder, Evrim Sormaz
Originalni naziv: Umutsuz Ev Kadınları

0
0 Komentari
Ostali komentari